сряда, 22 декември 2010 г.

ДА ПОДАРИМ УСМИВКА ЗА КОЛЕДА

Мащабна дарителска кампания се проведе в СОУ"Железник" от 1 октомври до 22 декември под мотото "Да подарим усмивка за Коледа!". Всички ученици се включиха с доброволни дарения и над 300 плюшени играчки, които вчера дариха на два малки групови дома, подготвителен клас към училището ни и помощно училище "Любен Каравелов". По инициатива на 7 в клас с ръководител Светлана Бакоева и с помощта на учителя по рисуване Йордан Йорданов бяха изработени четири коледни ботуша и превърнати в прекрасна новогодишна украса. Те сега красят домовете на децата, лишени от родителска грижа и помощното училище.
Специални благодарности изказваме на всички, които взеха присърце тази благородна кампания. Всички преподаватели също се включиха в набирането на средства и зарадваха с лакомства, образователни игри и подаръци Десислав от 2 клас, който страда от мускулна дистрофия и се обучава индивидуално в дома си.
Тазгодишната ни коледна капмания ще завърши утре с традиционните Коледен базар и концерт, които можете да посетите от 11 часа. Какво ще видите там, какво можете да си закупите? Елате и се убедете сами!