вторник, 15 февруари 2011 г.

Честит Свети Валентин!

На 14.02.2011г. посрещнахме отново празника на влюбените с много емоции и усмивки. На стената на любовта учениците ни оставиха своите послания към любими хора, а в кутията за валентинки изпратиха стотици цветни сърца. 7 В клас се оказа най - любовчийският, те събраха най - много валентинки - да им е честито! Малък ученически съвет поздрави ръководството на училището с ръчноизработени валентинки за празника.
На този хубав празник в училището ни стартира и нов проект : "Европейска година на доброволческите дейности за насърчаване на активна гражданска позиция 2011г." Шест десетокласнички изпратиха своите предложения за доброволен труд и бяха одобрени от жури в Брюксел. Всяка от тях ще работи с деца от два Малки групови дома, напълно доброволно в рамките на 6 месеца. В края на този период отличените проекти ще получат и своята заслужена награда - екскурзия до Европарламента.
На 14.02. първа започна своя проект Камелия, която с 15 деца и с помощта на останалите 5 участнички по проекта изработиха валентинки, картички и любовни послания до любими хора.
Всички много се забавляваха и очакват с нетърпение следващата инициатива.