вторник, 4 октомври 2011 г.

ИЗБОРИ ЗА МЛАД КМЕТ НА МЛАДА ЗАГОРА


В навечерието на празника на града ни 5 октомври се проведе традиционният ежегоден избор на Млад кмет на Млада Загора в Младежкия дом. Организаторите на Изборите – Младежки общински съвет отбелязаха и своя 15-ти рожден ден.
В надпреварата участваха шест училища от града ни – СОУ „Железник”, ГПЧЕ ”Р.Ролан”, ПМГ ”Гео Милев”, ПГВМ ”Иван П.Павлов”, СОУ ”Максим Горки” и ТГ ”Кн.Симеон Търновски”.
Нашето училище беше достойно представено от Стиляна Георгиева Тодорова от 11 А клас, подпомогната от Йоана Кънчева от същия клас. Платформата, която Стиляна представи беше една от най-задълбочените, включваше разнообразни и достатъчно на брой инициативи. Впечатляващи бяха идеите за ваканционна почасова ученическа борса, борбата с кибер-тормоза и интернет-зависимостта и уличния фитнес в междублоковите пространства. Стиляна направи презентацията си великолепно, по време на „горещия стол” беше емоционално овладяна и отговаряше по същество на въпросите – категорично и уверено, задаваше етично въпросите си към другите опоненти и беше един от най-достойните кандидати за Млад кмет. Но късметът не винаги е на страната на по-добрите, а Стиляна Тодорова беше по-добра...
Журито прецени, че kандидатката на СОУ”Максим Горки” е достойна да бъде Млад кмет на Млада Загора за 2011г., така че, какво да се прави - във всяка състезание има победители има и победени. Ние загубихме, но можем да се радваме, че нашето училище беше достойно представено, а на Стиляна да пожелаем много успехи в училище и в живота!

Няма коментари:

Публикуване на коментар