вторник, 2 октомври 2012 г.

Ученето - приятно и полезно?
Ученето - приятно и полезно? - "Да"- с усмивка и увереност отговаря Теодор Славов от 4-ти Г клас, с класен ръководител Ваня Недялкова. Цялата лятна ваканция той е превърнал в забавление, но едновременно с това е научил много нови и полезни неща. Разтваря пред мен огромен хербарий с над 50 растения и цветя, които внимателно е изсушил и описал. Старателно си е водил и читателски дневник за прочетенето през лятото. Книжките са 15 на брой, а някои от тях са доста обемни. Сред заглавията са " Пинокио", "Мечо Пух", "Роня- дъщерята на разбойника", "Летящата класна стая" и "Ян Бибиян". И това обаче не е всичко!
Разгръщам сборника "Аз съм във ваканция след 3-ти клас" - ваканционна учебна книжка. Прилежно е попълнен с най - важното изучено през годината, а сега и припомнено през лятната ваканция. Донесъл е всичко в училище, за да покаже на класната си, че през лятото е намерил време не само за игри, но е превърнал ученето в забавление!

А госпожа Ваня Недялкова се е подписала на всяка страница от читателския дневник, а на сборника е написала: " Отличната ти работа ще бъде възнаградена!".
По случай патронния празник на СОУ"Железник" - 5-ти октомври, директорът - г - жа Донка Ангелова ще награди Теодор.
Поздравяваме го за старанието и желаем на всички ученици да бъдат старателни и амбициозни като него!