вторник, 17 декември 2013 г.

Предколедно...



Коледа наближава с пълна сила и това личи в усмивките на децата, приготовленията и веселият дух, обзел всички в училище. Коледната украса тази година е пъстра, оригинална и носеща много настроение. М.Цвеева, С. Гълъбова и Н. Алексиев отново ни изненадаха с оригинални идеи и перфектно изпълнение. 
По проект за организация на целодневното обучение в училище пристигнаха точно преди празниците красиви дървени пейки, калъфи за дюшечетата във физкултурния салон и страхотни джаги, които се ползват с голям успех в междучасията и часовете за отдих и почивка.
Учениците от ученически съвет направиха коледни меденки, с които да зарадват своите близки. Честно казано, повечето изядоха веднага, но се носи слух, че има останали като украса по няколко елхички:)
В МОЛ - Галерия взеха участие ученици от СОУ"Железник" в няколко невероятни работилнички. В рамките на два часа забавленията преминаха в изработване на украса за елха, коледни картички, декупаж, работа с филц и хартия. Не мина, разбира се, и без лакомства. Около 200 меденки бяха изпечени и украсени старателно с фондан и захарни пръчици, а после светкавично изядени от всички участници. За награда всички посетиха приказния лабиринт, взеха участие в групово четене на коледни приказки, а накрая получиха подаръчни ваучери от известни марки модни магазини. Ментори на работилничките бяха учителите от нашето училище - М. Цвеева, С. Гълъбова и Тр. Кайракова.  Специални благодарности и на г-жа З. Чернева, която засне цялото събитие!
Какво по- хубаво начало на празниците от това? Пожелаваме и на всички вас много усмивки, коледно настроение и мечтаните подаръци!