петък, 14 февруари 2014 г.

Свети Валентин и Трифон Зарезан - Да са ни честити!


Днес отбелязваме два празника - Свети Валентин и Трифон Зарезан. Кой от двата ще изберете зависи от самите вас. В училище традиционно раздаваме валентинки с мили послания и много усмивки и настроение. За разкошната кутия във форма на сърце изказваме благодарност на г-н Алексиев и г-жа Цвеева, които всяка година ни изненадват с различни хрумвания и идеи за празника. Около триста валентинки изработиха момичетата от ученически съвет с помощта на г-жа С. Гълъбова и Тр. Кайракова. Вярваме, че са зарадвали съучениците си с тях.
Малчуганите от ПДГ също започнаха подготовка за празника, както и за предстоящия ден на мама. Момичетата от отбора по баскетбол донесоха купа и второ място в общинските спортни игри.
Четвъртокласниците от клуб"Сръчко" с ръководител г-жа М. Иванова подготвиха валентинки, които раздадоха сутринта. Всеки бързаше да пусне своята в три специални кутии. Колко усмивки имаше при отварянето им! Малки или големи, всички се радват на празник.


Желаем ви весел празник - който и да изберете:)!
"Ако не вярваме в любовта , значи не сме реални, не сме от този свят, защото тук всичко е любов!
Тя винаи си е там, в сърцето, а когато й отключваш- тя засиява, тя разцъфтява...Бъдете нежни и добри! Не я правете затворник! Обичайте се! Любовта е всичко! Всичко е любов!"
П.Ермакова