събота, 1 ноември 2014 г.

Честит празник!

Да си будител в днешно време е огромна отговорност. Да събудиш духа, да раздаваш знания и любов, да бъдеш винаги до тези, които се нуждаят от теб... никак не е лесно! А в отплата получаваш блеснали очи и много усмивки/ но не винаги/.
Честит празник на всички колеги и ученици! Запазете жива искрата в сърцата  си, която всеки ден ви кара да се раздавате до и да бъдете себе си!
За поредна година учителите по БЕЛ в СОУ"Железник" започнаха  подготовката за празника месец преди него. Учениците в начален етап се състезаваха в надпревара за верижно четене под надслов"Чети с мен!", а от среден и горен етап писаха есе на тема"Книгата, която ме вдъхновява". Комисия от членове на ученически съвет, г-жа П. Кючукова- учител по БЕЛ и Тр. Кайракова- пед. съветник отличиха най-добрите в начален етап. Комисия от учителите по БЕЛ - В. Делева, Т. Стоянова, В. Георгиева и Д. Славов определиха победителите при по- големите. 10 ученици бяха отличени с първо място и още 10 с поощрителни награди. На празничен спектакъл във форума на училището бяха връчени подаръци и грамоти на отличилите се.