четвъртък, 27 ноември 2014 г.

Първо място за Детска полицейска академия на СОУ"Железник"!


Днес от 14 часа в спортната зала на СОУ"Иван Вазов" се проведе общинското състезание между малките полицаи на 4 детски полицейски академии -  СОУ"Железник", 2-ро ОУ"П.Р. Славейков", ОУ"Хр. Ботев"- с. Опан и СОУ"П.К. Яворов"- гр. Чирпан.
Разделени в отбори по 6 участници, младите полицаи се състезаваха помежду си в три кръга- полицейска самоотбрана, стрелба и групов спринт с родители.
Иван, Надежда, Виолета, Савина, Ивана и Стоян, ученици на СОУ"Железник" заслужено извоюваха първото място! С най-добро време в щафетните игри и най- много точки в стрелбата, децата доказаха своите умения и качества на истински полицаи. Тяхното обучение продължи година и половина под ръководството на инспектори А. Ботев и Ст. Желева, а ръководител на академията бе пед. съветник - Тр. Кайракова. Благодарим на родителите, които с истинско удоволствие се включиха в игрите и подкрепиха децата. Благодарим на агитката от ученици на СОУ"Железник", както и на учителите - Н. Алексиев, С. Гълъбова и Д. Динев, които докрай подкрепяха децата. 
Всички получиха медали, грамоти, фланелки и спортни пособия. Честито, млади полицаи! Гордеем се с вас!