петък, 19 февруари 2016 г.

Първи места в две категории за Ученически съвет на СОУ"Железник"!Грипната епидемия забави мъничко заплануваните мероприятия, но не си мислете, че ги отложи. За поредна година Ученически съвет се включва в работилничките на МОЛ - Галерия - Стара Загора. Два отбора от по 5 участници се състезаваха в раздели "Сладък Валентин" и "Соленки за Свети Валентин". Останалите теми бяха - постер за празника, обличане на манекен и валентинки от различни материали. Чрзе жребий на нас се падна да направим вкусотиите:)
Петокласниците изработиха меденки, украсиха ги с фондан и използваха различни техники - ядлива хартия, ядлив брокат, различни резци, релефни точилки и релефни форми.
Шестокласниците пък , с незаменимата помощ на ЗАТС  в СОУ "Железник" г-жа Кремена Борисова, сготвиха соленките. Както сами ще видите на снимките, конкуренцията беше изключително силна. Но.... и в двата раздела СОУ"Железник" грабна призовите места, не само заради визията, а и заради невероятния вкус на изделията! Два ваучера за магазини "Хиполенд" на стойност 100 лв получи училището, а децата лудуваха безплатно в лунапарка на МОЛ-а. Подготвяме се за следващото предизвикателство:)