неделя, 11 октомври 2009 г.

Говорилнята

   На 2 октомври се проведе Говорилня. Участниците в нея – 19 ученика от 4 и 5 клас представиха знанията и уменията си за говорене на английски език. Дошлите да ги подкрепят техни приятели и съученици, присъстващите пед.съветник – Тр. Кайракова, пом.директорът г-н Д.Динев, учители – по английски и български език, класните ръководители и начални учители а също и журито, в което участваха директорката на училището г-жа Д.Ангелова, пом. директорите – П.Митев и М.Енева , учителките по англ. език Ст.Балашова, М.Стоилова и Н. Станчева  бяха свидетели на оспорвано надприказване и борба за доказване. Всички останаха възхитени от интересните и оригинални хрумвания на някои участници, чрез които те представиха себе си и своите умения.
     Говорилнята бе дейност, част от проект „Да споделим културата си” и освен да даде шанс на учениците свободно да покажат уменията си по англ. език, тя трябваше да предостави възможност на журито да подбере учениците, които ще участват в работната среща по проекта в Португалия през ноември.  Критериите за преценка на участниците бяха:

  • Добро владеене на английски език.
  • Оригинално представяне.
       След като изгледа и изслуша всички участници журито се спря на осем от тях, които се представиха най-добре. На тях г-жа Ангелова зададе допълнителен въпрос „Защо искаш да отидеш в Португалия?”, на който осемте най-добри трябваше да отговорят на английски език. Така, останаха шест ученика, които се справиха блестящо и заслужено спечелиха да бъдат в първата група, пътуваща до училище-партньор в чужбина. Това са:
Магдалена Мохаб Хабиб
5 а
Станислав Костов Попдончев
5 б
Юнал Неджими Шериф
5 б
Ивелина Цветомирова Четалбашева
5 в
Калоян Георгиев Найденов
4 в
Александър Арно Гайяр
4 г

     Всички участници в Говорилнята ще получат сертификати за участие, а онези от зрителите, които се престрашиха да участват в играта с публиката получиха и сладки изненади и стикерчета за награда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар