вторник, 6 ноември 2018 г.

Съобщение
Във връзка със зачестилите запитвания от страна на родители за срока за приключване на ремонта на сградата на СУ “Железник“ информираме заинтересованите лица, че ръководството на училището не може да се ангажира с конкретна дата.
Предлагаме статия от сайта  на starozagorskinovini.com/stznews/, която дава информация за приблизителното  време за края на ремонта:
Усилено продължава работата по ремонта на СУ „Железник“. Желанието на Община Стара Загора е всички строително-монтажни дейности в сградата на учебното заведение да приключат до края на календарната година. „През месец януари трябва да започне процесът по почистване и подреждането на училището, както и подготовка на документите за експлоатация. В началото на втория учебен срок учениците на СУ „Железник“ трябва да се завърнат в новообновените си класни стаи“, съобщи пред „Старозагорски новини“ ресорният зам.-кмет към Община Стара Загора Иванка Сотирова. Припомняме, че след началото на ремонта възпитаниците на учебното заведение бяха разпределени да провеждат своите занимания съответно в 11-о ОУ „Николай Лилиев“ и 13-о ОУ „Св. Паисий Хилендарски“.
Статията е публикувана на 18.10.2018 г. с автор Живко Иванов.
Ако има въпроси, моля задавайте ги на служебния телефон на СУ “Железник“ – 0886088800 или в канцеларията на училището в 13-о ОУ „Св. Паисий Хилендарски“.